Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Αποχώρησε ο Αμοργινός απο τους Last Drive (updated)


O κιθαρίστας Θ. Αμοργινός ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τους Last Drive. O Θάνος Αμοργινός ήταν μέλος του γκρουπ από τον Νοέμβρη του 91 και η αποχώρησή του σηματοδοτεί την πρώτη αλλαγή στην σύνθεση της ενεργής πορείας της μπάντας έκτοτε. Συμμετείχε, μεταξύ άλλων, σε άλμπουμς όπως το F*head Entropy, Subliminal, Heavy Liquid ενώ το 1998 σχημάτισε μαζί με τον Καλοφωλιά τους Earthbound. Ακολουθεί η ανάρτηση του ίδιου στο facebook:


Αγαπητοί φίλοι και φίλες θα ήθελα να ανακοινώσω και δημοσίως ότι εδώ και κάνα δύο μήνες περίπου έχω αποχωρήσει από τους last drive, για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ το συγκρότημα και όσους όλους ήταν εκεί για της υπέροχες στιγμές που περάσαμε και θα συνεχίσουμε να περνάμε. Το όλο κλίμα της αποχώρησης έγινε με κατανόηση, σε καλές συνθήκες και η εκτίμηση παραμένει αμοιβαία. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους ίσως είναι λίγο δύσκολο να το χωνέψουν, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να παραμένουμε αληθινοί και ειλικρινείς, στις σκέψεις, τα συναισθήματα και της πράξεις μας. Μπορεί αυτό ο κύκλος να έκλεισε αλλά ανοίγουν καινούργιοι και για εμένα και για τους drive. Ήταν μια υπέροχη βόλτα !

UPDATE: Η επίσημη ανακοίνωση των Last Drive έχει ώς εξής:

Φίλες και φίλοι, θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι εδώ και λίγο καιρό ο Θάνος έχει αποχωρήσει από τους Last Drive. Ήταν μια προσωπική του απόφαση την οποία σεβόμαστε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα ταξίδια του από δω και μπρος.
Όπως είναι γνωστό, όλοι όσοι έχουν παίξει στους Last Drive μένουν για πάντα Last Drive. Με τον Θάνο, και πριν από αυτόν με το Νίκο και τον Πάνο, έχουμε περάσει στιγμές που τίποτε δεν μπορεί να σβήσει, και όσα έδωσαν στο συγκρότημα με το ταλέντο και τη ψυχή τους είναι απλώς ανεκτίμητα. Όλες οι αλλαγές στη σύνθεση του γκρουπ έγιναν πάντα σε συνθήκες αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας. Ίσως γιατί οι Drive δεν υπήρξαν ποτέ αποκλειστικά δική μας υπόθεση, αλλά μια μεγάλη παρέα που μένει πάντα ζωντανή μέσα από τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές.

Η ζωή συνεχίζεται, κι εμείς μαζί της. Οι Last Drive έχουν ένα νέο μέλος, έναν νέο κιθαρίστα,τον Στέφανο (Screaming Fly, Keep Shelly in Athens) και έχουμε ξεκινήσει ήδη τις πρόβες για τις επερχόμενες εμφανίσεις μας. Είμαστε όλοι μας βέβαιοι ότι ο Στέφανος θα αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο γκρούπ. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας....
Δεν υπάρχουν σχόλια: