Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009

Γ. Τσίγκος & οι Μαύροι Κύκλοι, live 13+14/3/2009 @ On stage

Μετά από 4 χρόνια συναυλιακής απουσίας ο Γιώργος Τσίγκος και οι Μαύροι Κύκλοι επιστρέφουν, έχοντας στα χέρια τους την "Βόμβα". Θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ζωντανά λοιπόν την Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαρτίου 2009, στο club "On Stage". Παραθέτω την αφίσα της συναυλίας και το Δελτίο Τύπου.
Καλοί μας φίλοι,

Η μεγάλη ανταπόκριση, η αγάπη σας για το νέο μας δίσκο "ΒΟΜΒΑ" αλλά και τα μηνύματα σας που μας στέλνετε για το live της παρασκευής στην ΑΘήνα μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε πιο δυνατά πραγματοποιώντας την επιθυμία σας (αλήθεια είναι μετά και την παράκληση πολλών φίλων μας) για να γίνει ακόμα μια παράσταση-συναυλία.

Έτσι θα παίξουμε 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ .

Τέσσερα (4) χρόνια μετά την τελευταία μας συναυλία θα συναντηθούμε και πάλι για να τραγουδήσουμε τραγούδια μέσα από τους έξι (6) δίσκους μας κάνοντας ένα ακόμα ταξίδι αναδρομής στην ιστορία του συγκροτήματος που κλείνει φέτος είκοσι (20) χρόνια από τη γένεση του.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στις συναυλίες που διοργανώνουμε στις

13 & 14 ΜΑΡΤΗ

στο club ON STAGE -

Koδριγκτώνος 54 - 56, ΑΘΗΝΑ

στις 9 η ώρα, με είσοδο 10 ευρώ με ποτό.

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη και ανεκτίμητη φιλία σας όλα αυτά τα χρόνια που μας κράτησε ζωντανούς μέσα στο όνειρο!

Καλή αντάμωση...

Γ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: